Blog

Lav malerier af motiver der inspirerer dig

Som kunstner kan du nemt komme på bar bund, hvis du ikke har nogen inspiration. Derfor e det vigtigt hele tiden at søge inspiration, så du ikke kommer til at ramme ind i en blindgyde, hvor du ikke kan kreere noget.

Alt kan være en inspiration

Der er ingen regler for, hvad der kan være inspiration for dig, og hvad der ikke kan være inspiration. Det er 100% subjektivt for hver eneste kunstner, og dermed er det også op til dig selv at finde ud af, hvad du lader dig inspirere af.

Ofte handler det bare om at komme ud og prøve nogle forskellige områder, elementer og scenerier, så du kan finde frem til de steder, hvor du føler dig mest inspireret til at skabe nye kunstværker og malerier.

Naturen er det perfekte sted at søge hen

Rigtig mange kunstnere har det med at søge ud i naturen, når der skal samles ny inspiration til værker. Derfor kan du også i kunsten ofte se, at naturen har stået som motiv for skabelsen af værket.

Om det så er skov, mark, strand eller banerne ved Blommenslyst golf er jo helt op til dig selv at finde ud af. Det er dig selv, der bestemmer, hvilke værker du har lyst til at lave, og derfor er det jo også op til dig at finde de steder, hvor du kan mærke inspirationen suse gennem blodet på dig.

Skab ro og plads omkring dig til fordybelse

Som kunstner kan det være vigtigt at have ro omkring sig, så der er plads til at fordybe sig i det enkelte værk. Derfor er der også mange kunstnere, der søger mod et refugium, hotel eller lignende for at få ro og plads til at skabe nye værker eller samle ny inspiration. Det ses generelt hos mange kunstnere – ikke kun malere.

Har du ikke prøvet at tage lidt væk fra hverdagen for at male, kan du jo med fordel give det et skud. Tag dit grej med dig, sæt det klar til det tidspunkt hvor du føler dig inspireret, og lad dig synke helt ind i værket og arbejdet, uden at du skal være bange for at blive afbrudt af dine omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.