Blog

Sådan får du set flere film i det kommende år

Har du et ønske om at komme til at se flere film i det kommende år, men er du dårlig til at få sat dig ned og set nye film, kommer vi her med et par gode tips til dig.

Find de billigste blå kedeldragter her.

To afsnit af en serie varer lige så lang tid som en film

Der er mange mennesker, der ikke ser særligt mange film, men som har rigeligt med tid til at se masser af serier. Der er mange serier i dag, hvor afsnittene varer mindst en time. Så hvis du har tid til at se to afsnit af en serie, har du også tid til at se en film. Derfor kan det være, at du engang imellem skal skifte din serie ud med en ny film, du gerne vil se.

Gør det til en fast vane at se film

Du kan også vælge at gøre det til en fast vane at se film. Du kan fx vælge at sætte en eller to aftener om ugen af til at se nye film, som du ikke har set før. På den måde kan du være sikker på, at du får set otte nye film om måneden, og over 90 film om året. Det er alligevel meget mere end mange andre mennesker får set. Så find to aftener om ugen, hvor du ikke har faste planer, og sæt dem af til at se nye film.

Se film sammen med andre

Hvis du gerne vil gøre det mere hyggeligt at se film, kan det også være en idé at se film sammen med andre. Det kan fx være en fast tradition om at gå i biografen en gang eller to om måneden med dine venner, eller du kan vælge at invitere dem til filmaften hjemme hos dig i ny og næ, hvis du har lyst til det. Det kan tit være sjovere at se film sammen med andre, og så er det jo også bare en hyggelig måde at være sammen med sine venner på, når I sidder og ser film sammen.

Køb Konges Sløjd termotøj her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.