Blog

Sådan får du din egen kunst udstillet på en kunstmesse

Er du interesseret i at få din kunst udstillet på en kunstmesse, men er du ikke sikker på, hvordan du skal gribe det an, har vi her samlet et par hurtige råd til dig, som du kan lade dig inspirere af, når du gerne vil have din kunst ud i verden. Der er mange måder at gribe det an på, og du kan også gå mange andre veje end dem, du finder herunder.

Husk at købe udendørs julepynt til jul i år.

Udvid dine muligheder

For det første kan det være godt at holde så mange døre åbne som overhovedet muligt. Derfor er det smart ikke kun at være fokuseret på en enkelt kunstmesse. Hvis du ikke kan komme ind på den ene kunstmesse, kan du jo tage direkte videre til den anden eller den tredje og gøre et forsøg der. Fokuserer du kun på et sted, giver du det ene sted alt for meget magt. I stedet bør du tænke på alle de andre steder, hvor du også kan få din kunst udstillet og fokusere på dem, hvis du får et nej første sted.

Tag ikke et nej for et nej

Så kan det også være godt at lære at være mere stålsat, når det gælder om at være i dialog med disse steder. For hvis du gerne vil have din kunst ud i verden, og den bl.a. skal ind på kunstmesse, gallerier og udstillinger, er det meget vigtigt, at du lærer ikke at tage et nej for et nej. Du skal i den grad være vedholdende, og bare fordi de har sagt nej i dag, er det jo ikke sikkert, at de siger nej i morgen, i næste uge eller til næste år.

Lav din egen kunstmesse

Hvis du ikke har held med at komme ind nogle steder, er det jo også en mulighed for dig at lave dit eget sted eller dit eget arrangement, hvor du kan udstille din kunst, når du har lyst til det. Du kan jo fx kaste dig over at lave din helt egen kunstmesse eller at lave din egen udstilling, hvor du bestemmer over, hvem der skal have sin kunst op at hænge på væggene. Det er jo også en oplagt mulighed for dig, hvis du går kan lide at gå dine egne veje, og hvis du har en ildsjæl inden i dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.