Blog

Flere kunstnere tjener penge ved hjælp af internettet

Flere og flere kunstnere er begyndt at tjene penge på nettet. For mange kunstnere har internettet været en gylden mulighed for at få et langt større publikum og en større fanskare, som er villige til at købe værkerne.

Kan du sælge din kunst online?

Hvis du selv laver kunst, kan det da være, du skal i gang med at overveje, om du ikke også kan bruge internettet til at sælge dine værker, så du også kan tjene penge og måske endda leve af at være kunstner.

Det er langt fra alle kunstnere, der kan leve af at lave kunst. Men med internettet er det blevet meget nemmere at finde et publikum, som er vilde med din kunst, og som er interesseret i at betale penge for at eje noget, du har lavet. Med en god internethastighed kan du nemt selv komme i gang med at sætte din kunst til salg online.

Mange måder at tjene på din kunst online

Der er mange forskellige måder at tjene penge som kunstner online. For det behøver ikke kun at være ved at sælge dine værker.

Du kan eksempelvis lave din egen Youtube kanal, hvor du optager videoer af, at du laver din kunst. Disse videoer i sig selv kan tjene dig penge.

Du kan også lave din kunst og få følgere på eksempelvis Patreon, hvor du bliver økonomisk støttet. Det er en rigtig god vej frem for mange kunstnere og artister, der ellers har svært ved at tjene penge på deres kunst.

Husk at lave markedsføring

Det er klart, at du skal lægge meget arbejde i at få en følgerskare online. Det er ikke bare noget, der kommer af sig selv. Det kræver, at du bruger tid på at lave noget godt indhold, og at lave noget markedsføring som gør andre mennesker opmærksomme på, at du altså også findes.

Der er mange måder at lave markedsføring på. Det gælder naturligvis altid om at have et så godt produkt som muligt, da markedsføring ellers hurtigt bliver ligegyldigt. Så sørg for at lave noget ordentligt til at starte med, og begynd så at fokusere på din markedsføring bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.