Blog

Sørg for god kaffe til din kunstudstilling

Hvis du snart skal holde en kunstudstilling, kan det være en rigtig god idé at sørge for, at der er god kaffe at drikke til.

Du kan finde kapsler til Dolce Gusto her.

Gå ikke ned på kvaliteten af kaffe

Hvis du gerne vil gøre det godt for dine gæster, er det meget vigtigt, at du ikke går ned på kvaliteten af kaffe. Det er jo dine gæster, og derfor er det også dit ansvar at sørge for, at kvaliteten af kaffen er i orden.

Du kan jo ikke være bekendt at servere kaffe, der ikke er værd at drikke. Så er det altså bedre at bruge lidt penge på at købe dig til en god kaffemaskine, så du kan være sikker på, at der er tale om kvalitet, når du skal servere kaffe for dine gæster til din kunstudstilling.

Der skal være nok

Det er også meget vigtigt at sørge for, at der naturligvis er nok kaffe til dine gæster. Det skal også være til at lave nok kaffe af gangen, så du ikke kun kan lave en kop kaffe hvert femte minut. Det dur ikke til sådan en stor forsamling.

Kommer der mange gæster, skal du også være forberedt og dermed være klar til at lave meget kaffe, så alle dine gæster har mulighed for at få en kop kaffe, når de er kommet til din kunstudstilling.

Skal du servere andet for dine gæster?

Det kan også være, at du skal overveje at servere andet for dine gæster, hvis du gerne vil det. Det kan være, at der også skal være mulighed for at få en sodavand, en øl, et glas vin eller måske et glas champagne, hvis det virkelig skal føles eksotisk. Det kan du jo også vælge at kombinere med muligheden for at få kaffe.

Der er mange måder at gribe sådan et arrangement an på, og derfor kan det også være smart at være i gang i god tid, så du har nok tid til at forberede alt det, du skal have klar, inden din store udstilling går i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.